Haveelskernes haver

Vis stort billede Tilføj
Haveelskernes haver

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Smukke haver med sjæl og charme. Blomstervildskab og paradis stemning. Græsser og betagende scenerier. Dette er bogen om haveelskernes haver.


Eva Sandner Gravesen fortæller med utallige smukke og stemningsfulde fotos og en engageret tekst om 12 enestående smukke danske haver, der alle er skabt af folk, der lever og ånder for haven som en kilde til konstant glæde. Haverne er deres livsstil, og de giver ejerne følelsen af lykke og sanselig harmoni. Der er ikke tale om haver, som passes af gartnere, men haver der er fremelsket af ren og skær passion.
Sidst i bogen videregiver Eva facts om sine yndlingsplanter med illustrationer og beskrivelser, samt sine bedste adresser på besøgshaver, hvor man kan hente inspiration, og endda oplysninger om Bed and Breakfast for Garden Lovers i Danmark. Fantasien sætter ingen grænser for, hvordan man kan designe sin have og skabe et sted, der matcher ens drømme og præcist rummer det, man holder af. Gå i gang i dag og opdag, hvordan skuldrene sænker sig, hver gang man træder gennem havelågen til sit eget private haveparadis. Eva Sandner Gravesen, som er kvinden bag bloggen Evigglade.blogspot.com, er passioneret havedyrker, professionel grafiker og fotograf.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Eva Sandner Gravesen
Sideantal: 232
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 289 mm
Højde: 289 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 1711 g
Udgivelsesdato: 25 Mar 2015
Oplagsdato: 25 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717044982

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk