Gamle lægeurter - dyrkning - anvendelse - have - helse

Vis stort billede
Gamle lægeurter - dyrkning - anvendelse - have - helse

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

De gamle lægeurter har længe været museumsobjekter, der fremvises i offentlige urte-anlæg, men i dag kan du også dyrke dem i din have, inddrage dem i din husholdning, anvende dem som naturmedicin uden at behøve at tænke for meget over bivirkninger.
Gamle lægeurterer en bog, der fortæller om de første urter dyrket til lægebrug i Danmark. Bogen gennemgår dyrkning, høst og medicinhistorie på hver plante. Med Gamle lægeurteri hånden kan du lave din egen lille urtehave, og få indblik i en tid, der bliver ved at være nærværende i besindige betragtninger om et godt helbred.
Anemette Olesener forfatter til ca. 30 bøger om køkkenhave og brug af grøntsager og urter i køkkenet. Bl.a. Køkkenhave-Kogebogenog Marias planter. Hun er tidligere restauratør på sommerrestauranten Den Gamle Pavillon i Spøttrup. På baggrund af sin store erfaring med at dyrke og bruge havens krydderurter og de gamle grøntsagstyper, holder Anemette Olsen hvert år foredrag om urter og grønsager i hele landet, og er med mellemrum også vært for kombinerede have- og madkurser i sin egen have.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anemette Olesen
Sideantal: 186
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Svetlana Makarenko
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 2
Udgiver: Hovedland
Udgivelsesdato: 09 Aug 2011
Oplagsdato: 09 Aug 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770702706

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Gamle lægeurter - dyrkning - anvendelse - have - helse Hovedland