Fashionable Living - En verden af mode

Vis stort billede
Fashionable Living - En verden af mode

399,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Få et unikt og spændende kig ind i skaberen af munthe plus simonsen`s univers. Naja Munthe tager dig med gennem sine private boliger, stemningsfyldte butikker, inspirerende studie og bag kulisserne til de mageløse shows.


Her ser du modeverdenen og boligverden mødes og forenes. Den fælles inspiration der kan bliver til en stol, en kjole, et lys eller en sko. Her ser du den umiskendelig nordiske og grafiske stil, danne bånd med den glødende sol på Ibiza og dovne dage i skyggen. De rå elementer af en barsk natur blander sig med bløde og indbydende former og materialer.
Naja Munthe udtaler: "Gennem mine snart 20 år som designer, har jeg observeret, at de mennesker, der interesserer sig for mode og tøj, oftest også går meget op i deres hjem og indretning. Blikket for æstetikken og helheden hænger sammen, uanset om man forelsker sig håbløst i en kjole eller ser for sig, hvordan man kan synke ned i en lækker sofa.
Overalt hvor jeg har rejst i verden, er jeg blevet betaget af smukke hoteller, enestående butikker, funky barer og smukke hjem. Ligesom jeg har trasket tusind loppemarkeder tynde i jagten på den perfekte vintage jakke eller det smukke broderi."

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Naja Munthe
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 252 mm
Højde: 317 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 1540 g
Udgivelsesdato: 31 Jul 2012
Oplagsdato: 31 Jul 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717042735

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Fashionable Living - En verden af mode Nyt Nordisk Forlag