Easy living i din bolig - Enkelt, ligetil, praktisk

Vis stort billede
Easy living i din bolig - Enkelt, ligetil, praktisk

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Den kendte engelske designer Terence Conran giver inspirerende ideer til rum, der på samme tid er afslappede og tidløse. Omgivelser, der er enkle, ligetil og praktiske, er nøglen til ”easy living”, og med udgangspunkt i velindrettede brugsrum som køkken og badeværelse, giver Conran tips til indretningen og anbefaler klassiske favoritdesigns.


Med denne uundværlige guide til nutidens måde at bo på, kan man få mest muligt ud af sin tilværelse, sine omgivelser og sit budget. Bogen er inddelt efter de vigtigste aktiviteter, der finder sted i hjemmet.
Inspirerende rum, hvoraf mange er Conrans egne, kombineret med projekter han har designet specielt til denne bog, giver ideer til, hvordan man kan gribe indretningen af sin bolig an.
Læseren får således et kig bag lukkede døre, i velorganiserede skabe, spisekamre og andre oplagspladser, der er grundideen bag begrebet til ”easy living”.
Desuden indeholder bogen en række særligt fremhævede eksempler på klassisk design, der vil løfte ethvert hjem, og som altid vil passe ind i enhver indretning.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Terence Conran
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 208 mm
Højde: 263 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 1154 g
Udgivelsesdato: 15 Oct 2014
Oplagsdato: 15 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717044340

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Easy living i din bolig - Enkelt, ligetil, praktisk Nyt Nordisk Forlag