Dyrk dine egne spirer

Vis stort billede
Dyrk dine egne spirer

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Spirer er den ultimative genvej til en sund livsstil: De er sunde, de smager skønt, de passer ind i enhver kostplan, og så er de nemme at dyrke.


Spirer er meget mere end blot de bønnespirer, man finder i enhver salatbar – alt kan spires, og man kan gå i gang nærmest med det samme, for det er slet ikke spor indviklet. Spirer er fulde af kostfibre, vigtige næringsstoffer og de gode kulhydrater, og de kan dyrkes i dit eget køkken. I USA er forfatteren Rita Galchus kendt som ’spiredamen Rita’, som ved alt omspirer, spirebeholdere, frø og metoder. I denne bog får du adgang til al hendesviden om de små vitaminbomber. Her er hjælp til valg af spirebeholder og frø med grundige trin-for-trin-beskrivelser af, hvordan man spirer de forskellige frø.
Bogen indeholder desuden et helt kapitel om den lækre hvedegræssaft, hvis sundhedsgavnlige egenskaber flere og flere er begyndt at få øjnene op for. Og så er der selvfølgelig opskrifter på nem og lækker mad, så man kan få brugt alle de skønne, sprøde spirer.
Med denne bog bliver dyrkning af spirer nemt en del af din sunde livsstil. Man behøver ikke at have grønne fingre for at kaste sig ud i det store spireeventyr, for alle kan være med. Køb nogle frø, sæt dem i blød, skyl dem et par gange om dagen i nogle dage – og så er du klar til at nyde!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rita Galchus
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Turbine
Bredde: 205 mm
Højde: 260 mm
Udgivelsesdato: 01 Mar 2015
Oplagsdato: 01 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771419290

Sprog

Dansk