Design din have med farver

Vis stort billede
Design din have med farver

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Design din have med farver er den første danske bog, der inddrager alle havens elementer, når denne skal farvesættes: Bygninger, hegn, stakitter, belægninger, havemøbler, småting – og selvfølgelig også planterne. Alt dette har stor betydning for det samlede indtryk og for, hvordan man føler sig tilpas i haven.
Bogen gennemgår alle de forskellige elementer, der skal spille sammen og danne en harmonisk helhed. Den beskriver de enkelte farver, og hvorledes de påvirker os psykisk og fysisk; ved hjælp af farvecirklen gives der anvisninger på, hvorledes man kan farvesætte sin have ud fra enkle principper. Der beskrives både havens ”faste” inventar, planter, og velkomponerede bede til de forskellige årstider.
INDHOLDET: Farvenes egenskaber og psykologi - Farvelære - Havens huse - Hegn, hække og låger Farveskift - Baggrunde - Havens gulv - Havens løse inventar - -Sådan maler du udendørs Kunsten at komponere et bed - Årstiderne - Planterne
Alle kapitler er fyldt med inspirerende fotos, der viser huse, haveinventar og planter i forskellige farveholdninger og stilarter.

Forfatteren har sit farvemæssige bagland i orden, med en uddannelse på Danmarks Designskole og flere års undervisning i farvelære. Hun har også selv afholdt kurser og holdt foredrag om emnet og har der udover mange års praktisk erfaring med farvesætning af både bolig og have.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nina Ewald
Sideantal: 136
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Sabine Brandt/Sisterbrandt
Omslagsgrafiker: Sabine Brandt/Sisterbrandt
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Nice
Bredde: 210 mm
Højde: 270 mm
Udgivelsesdato: 14 Mar 2016
Oplagsdato: 14 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799671922

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Design din have med farver Forlaget Nice