Den lille stærke om CHILI

Vis stort billede
Den lille stærke om CHILI

169,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ny stærk udgave af Lene Tvedegaards chili-bog, der udkom i 1. udgave og 2. udgave på Politikens Forlag (Olivia), men nu udkommer hos Koustrup & Co. 3. udgave. 3. oplag går på lager 16. marts 2015.

Lev stærkt – spis chili hver dag

Chili er verdens mest udbredte krydderi, og frugten spises dagligt af to tredjedele af jordens befolkning. Men det stærke ved chili er faktisk ikke en smag. Det er en smerte, der i høj grad gavner vores immunsystem, og som påvirker vores smertetærskel. I denne bog kan du læse om chilis mange gavnlige virkninger, hvordan man måler styrken i chili, hvilke sorter, der egner sig til danske forhold og meget mere.

Forfatteren har testet ca. 300 forskellige chilisorter, vurderet deres egenskaber og udvalgt de bedste til giftfri dyrkning i sit gartneri. Det er dekorative sorter med et godt udbytte, god smag og fin sundhed. Chili er nemme at dyrke. Planten trives både som stueplante, i krukker på terrassen og i drivhuset. Bogen beskriver mange nye chilisorter, som er specielt udviklet til privat dyrkning. Læs også om smag og få en række gode chiliopskrifter.

Lene Tvedegaard er agronom og ejer af Gartneri Toftegaard ved Køge, som har speciale i dyrkning af chili, tomater og krydderurter. Se også www.gartneri-toftegaard.dk Illustreret med fotos. Suppleret med opskrifter. Udstyr som tidligere. Blødt bind (dutschbind).

Lene Tvedegaard har tidligere udgivet DEN LILLE RØDE OM TOMATER (ny udgave under uarbejdelse, udkommer efterår 2014) - og det enestående storværk KRYDDERURTER - Bogen for urteelskere. Koustrup & Co. 2013.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lene Tvedegaard
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 3
Udgave: 3
Udgiver: Koustrup & Co.
Bredde: 168 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 394 g
Udgivelsesdato: 14 Mar 2015
Oplagsdato: 14 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791583292

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Den lille stærke om CHILI Koustrup & Co.