Den indendørs køkkenhave

Vis stort billede
Den indendørs køkkenhave

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

I bogen om den indendørs køkkenhave lærer man, hvor let det er at dyrke afgrøder som mikrogrønt, skud og spirer indenfor. Det er afgrøder, der er billige, hurtige og nemme at dyrke.
Det er ikke kun nyttigt at dyrke sine egne urter og spirer inden døre, det giver også en daglig glæde at se tingene gro i vindueskarmen eller på køkkenbordet. De friske, grønne planter eller urter frisker op i ethvert køkken og tilføjer hjemmet farver, former og dufte. Og både børn og voksne synes, det er spændende at se dem gro.
Bogen giver masser af tips og råd om, hvordan man kan pleje sine planter og urter på den rigtige måde, så man kan være selvforsynende med friske råvarer året rundt. De grundige og illustrerede vejledninger gør det til en let sag at få grønne fingre – og i sidste ende succes med den lille køkkenhave i vindueskarmen og andre egnede steder i huset.
I bogen gennemgår forfatteren, Elizabeth Millard, dyrkning af planter som for eksempel: mikrogrønt, spirer, urter, svampe, gulerødder, grønkål, tomater, peberfrugter. Selv større planter som kartofler er det faktisk også muligt at dyrke indenfor. Hun fortæller, hvordan man kan undgå sygdomme og skadedyr – uden brug af kemi, og hvordan man bedst opbevarer sine selvproducerede grøntsager efter høst.
Elizabeth Millard er biodynamisk landmand og dyrker selv grøntsager både udenfor og indenfor på gården Bossy Acres i Minnesota.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Elizabeth Millard
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Eva Mosegaard Amdisen
Udgiver: Turbine
Bredde: 152 mm
Højde: 229 mm
Udgivelsesdato: 02 Mar 2015
Oplagsdato: 02 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771419283

Sprog

Dansk