De engelske roser

Vis stort billede
De engelske roser

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Den type roser, som bliver kaldt 'engelske roser' er blevet internationalt kendt for deres mange fordele og enestående skønhed. De er alle skabt af den engelske rosenforædler David Austin, som har avlet og krydset roser i mere end 60 år og stadig er meget aktiv i gartneriet ved Albrighton i Shropshire, hvor han bruger det meste af sin tid på at udvikle nye roser. I denne bog beskriver han, hvordan han gav sig i kast med at kombinere de historiske rosers skønhed og duft med de moderne rosers mange farver og evne til at blomstre flere gange.
Bogen er fyldt med udsøgte fotografier og detaljerede beskrivelser af hans mest elskede og nyeste sorter, som har løftet rosen til ny skønhed. Med dem er David Austin vendt tilbage til de gamle rosers blomsterform, har kombineret dem med mange forskellige fyldige dufte, en flot buskagtig vækstform og evnen til at blomstre hele sommeren igennem - hvilket gør dem til nogle af de smukkeste og mest brugbare haveroser.
Med fotografier af fantastiske rosenhaver og råd om dyrkning og vedligeholdelse, er David Austins "De engelske roser" en uundværlig opslagsbog for enhver haveejer og rosenelsker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: David Austin
Sideantal: 303
Sprog: Dansk
Originaltitel: The English roses
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Lars Thomas
Oplag: 2
Udgave: 1
Fotograf: Howard Rice, Andrew Lawson
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 238 mm
Højde: 288 mm
Dybde: 28 mm
Vægt: 1626 g
Udgivelsesdato: 28 Jun 2006
Oplagsdato: 06 Oct 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717038530

Udgivelsesår

2006

Sprog

Dansk