Camillas køkkenhave

Vis stort billede
Camillas køkkenhave

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Man kan dyrke sine egne grøntsager af mange forskellige grunde: for at få noget at spise, fordi grøntsagerne smager uendeligt meget bedre, fordi man får hænderne op af lommen, måske kommer i ret god form, får frisk luft. Men den egentlige grund er en anden:
Man gør det, fordi det er dejligt, smukt, velsmagende, godt for miljøet og for både tanker og muskler, og så er det altså ikke ligefrem raketvidenskab.
I Camillas køkkenhave findes blå kartofler, stribede rødbeder og græskar så store som hoppeborge. Tomater i alle farver – også røde; ærter, som de skal være – søde og saftige; asparges, der smager, så man ikke tror, man nogensinde har smagt en asparges før.
Bogen er til den garvede og til nybegynderen; vi tager hele turen og bliver oplyst, underholdt og får mundvand og virkelyst hele vejen igennem.
Den handler om grøntsager og urter, deres kulturhistorie, dyrkning, sorter, økologi, fælder og glæder og lidt om, hvordan man spiser dem.
Bogen bygger på stærkt bearbejdede og reviderede tekster fra Camilla Plums bog Grønt fra 2003. Gennemillustreret med fotografier af Anne-Li Engström.
“Camilla Plums reviderede bog er formentlig det bedste værk på dansk om køkkenhaven. Bogen er forbilledligt bygget op. Først en lang indgangsbøn om skønheden og mangfoldigheden, og derefter de obligatoriske tekster om jord, frø, såning, vanding, gødning, formering m.v.”5 hjerter
- Søren Ryge, Politiken

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Camilla Plum
Sideantal: 420
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 198 mm
Højde: 276 mm
Dybde: 38 mm
Vægt: 1681 g
Udgivelsesdato: 03 Apr 2012
Oplagsdato: 03 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771088687

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk