Brug blomsten

Vis stort billede
Brug blomsten

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Blomster er hverdagens lille luksus, som vi året rundt kan glæde os over.
Bogen er en rundtur hen over året, hvor hvert kapitel omhandler en enkelt blomst, som rynket rose eller kvæde, mens andre kapitler tager fat på et emne, for eksempel påskeblomster eller frøhøst. Her er beskrivelser af, hvor og hvornår du kanfinde de vilde planter, mens der er dyrkningsvejledninger til havens planter.
Derudover er der masser af tips og ideer til anvendelse af blomsterne så som buketter, kranse og dekorationer, som er flotte og nemme at gå til, og du er derfor garanteret et godt resultat. Til de spiselige blomster og frugter er der endvidere opskrifter på eksempelvis bagværk, saft og syltetøj. Her er med andre ord tale omen bog, der både er en praktisk havebog, men også en bog spækket med ideer til anvendelse af blomsterne.
Bente Halkjær, der er hortonom, og Kira Brandt, der er fotograf og blomsterdekoratør, har igennem flere år leveret have- og planteartikler til ugeblade og magasiner. På den baggrund opstod ideen om at lave en bog fyldt med ideer og smukke billeder, så blomster kan være en fornøjelse for alle hverdag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kira Brandt / Bente Halkjær
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Fotograf: Kira Brandt
Udgiver: Turbine
Bredde: 230 mm
Højde: 300 mm
Udgivelsesdato: 17 Mar 2015
Oplagsdato: 17 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771419054

Sprog

Dansk