Bær i haven og køkkenet

Vis stort billede
Bær i haven og køkkenet

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Ritt Bjerregaard har slået kræfterne sammen med sin gamle lærermester, professor Jørgen Vittrup (dr.agro.), og har skrevet denne bog om bær. Bogen er båret af et stort personligt engagement og handler både om dyrkning af bær, deres sundhedsværdi og ikke mindst om deres mange anvendelsesmuligheder. Den er krydret med Ritt Bjerregaards personlige historier om bær, bl.a. erindringer fra barndommen og fra mange år med dyrkning af bær på hendes æbleplantage.

BÆR er både skrevet til dem, der dyrker have eller har en fritidsgrund og gerne vil prøve noget nyt, men kan også bruges af de mange, der bare ser efter, hvad der er på hylderne og køber bærrene, når de er der. Bogen rummer et væld af opskrifter og ideer til, hvordan man kan bruge bær i madlavningen. Vi præsenteres for både kendte og mindre kendte bær, som kan dyrkes i danske haver og får råd og vejledning om dyrkningen, sorter, beskæring, høst, skadedyr og sygdomme, gødning.

Om forfatteren:

Ritt Bjerregaard: tidligere socialdemokratisk politiker, minister og overborgmester i København. Gift med historikeren Søren Mørch og ejer af en frugtplantage på Midtsjælland, som producerer økologiske æbler. Forfatter til bl.a. Mine æbler (2003).

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ritt Bjerregaard / Jørgen Vittrup
Sideantal: 253
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 198 mm
Højde: 256 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 918 g
Udgivelsesdato: 03 Apr 2013
Oplagsdato: 03 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740008906

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk

Bær i haven og køkkenet Politikens Forlag