VM-bosserne - Bag VM-kulisserne med Sepp, Morten og Bo

Vis stort billede
VM-bosserne - Bag VM-kulisserne med Sepp, Morten og Bo

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Michael Laudrup er bare en af mange fodboldikoner, der tages under kærlig behandling i samtalebogen VM-BOSSERNE. Danmarks nuværende landstræner, Morten Olsen og hans to forgængere, Sepp Piontek og Bo Johansson, samler op på de seneste 25 års danske VM-historie med et miks af hidtil ufortalte anekdoter, skarpe analyser samt markante og overraskende holdninger til dansk og international fodbold.

For fjerde gang har Danmark løst billet til en VM-slutrunde. Det markeres ved at samle de tre VM-bosser, der siden midten af 80’erne med jævne mellemrum har bragt nationen i ekstase og skabt en perlerække af dansk landsholdsfodbolds fineste øjeblikke.

Sepp Piontek, Bo Johansson og Morten Olsen taler ud om en række af dansk landsholdsfodbolds største stjerner fra Allan Simonsen og Preben Elkjær over Michael Laudrup og Peter Schmeichel til kontroversielle Thomas Gravesen og evigt udskældte Dennis Rommedahl. Desuden leverer de inside-historier fra skelsættende VM-kampe mod Uruguay, Spanien, Vesttyskland, Nigeria og Brasilien.

At samle trioen var som at have huset fuldt af succesrige onkler, der genser hinanden efter mange år og bare har så meget, de skal have indhentet. Afslappede, skarpe og tænksomme.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Krabbe / Dan Sørensen
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbulenz
Bredde: 200 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 789 g
Udgivelsesdato: 03 May 2010
Oplagsdato: 15 Feb 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792550125

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

VM-bosserne - Bag VM-kulisserne med Sepp, Morten og Bo Turbulenz