Vind i wordfeud

Vis stort billede Tilføj
Vind i wordfeud

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Slut med at tabe i Wordfeud - ny bog hjælper dig til sejr
FeudMaster og Turbine Forlaget, Århus udgiver bogen Vind i Wordfeudskrevet af Mogens Jerløv.

Bogen henvender sig til såvel begyndere som til øvede spillere og har til formål at gøre læseren bedre til at spille Wordfeud, samtidig med at bogen fungerer som et opslagsværk med ordlister, tabeller, statistikker m.m.
Udover en indføring i spillets historie og regler, indeholder bogen gode råd til begynderen, og til den lidt øvede spiller finder man en grundig indføring i de temaer, der går igen i alle Wordfeud-spil. Wordfeud beskrives som et strategisk og taktisk spil, og temaerne gennemgås med udførlige eksempler.
Bagi bogen findes nyttige ordlister, tabeller, statistikker og skemaer, som er med til at øge læserens forståelse for de dybere detaljer i spillet.
>>Når man ser på bogmarkedet, så findes der bøger om skak, bridge, sudoku og en lang række andre spil, men Wordfeud eller Scrabble, som det stammer fra, har aldrig gjort sig fortjent til en bog, selvom spillet har en lang række elementer tilfælles med de nævnte spil. Det har jeg prøvet at råde bod på, ved at skrive den første danske bog om emnet.<<, udtaler Mogens Jerløv. >>Pointen bag bogen er, at spillet har en række facetter, som man ikke nødvendigvis opfatter de første mange gange man spiller spillet og forståelsen for disse facetter gør spillet langt mere interessant.<<
Følg også med på bogens hjemmeside

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mogens Jerløv
Sideantal: 84
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Limryg
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Artman Adventures
Udgiver: Turbine
Bredde: 139 mm
Højde: 221 mm
Vægt: 200 g
Udgivelsesdato: 11 Apr 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770908924

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk