Vild med nederdele

Vis stort billede
Vild med nederdele

279,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ny håndarbejdsbog, der gør det både sjovt, inspirerende og nemt at sy sine egne nederdele!
Inkl. mønsterark.
Madame Zsazsa er lidt af et fænomen i blogverdenen, og på hendes blog findes massevis af spændende, sprudlende og kreative syprojekter. I Vild med nederdelehar hun samlet sine bedste tips og tricks samt mere end tyve opskrifter på superseje og elegante nederdele til både små og store piger – fra str. 2 år til str. 46.
Uhøjtideligt og med masser af humor guider hun læseren gennem projekterne - skridt for skridt helt fra den spæde start, så alle kan være med - også selvom man aldrig har rørt en symaskine før. Samtidig viser hun, hvordan hver opskrift kan udvides, så også den erfarne syerske bliver udfordret og får nye ideer.
De smukke fotos vil inspirere og vise, hvordan nederdelene kan varieres i det uendelige. Det sværeste bliver helt sikkert at vælge mellem de mange fantastiske modeller og muligheder. Madame Zsazsas opskrifter lægger op til, at man nemt og med få midler kan sætte sit personlige præg på nederdelen. Den lille detalje, der gør den store forskel.
Find vejledninger til, hvordan man syr klokkeformede nederdele, nederdele i A-snit, underskørter, ventenederdele, slå om-nederdele, figursyede nederdele og cirkelnederdele til børn.
Syteknikker og sømme er beskrevet punkt for punkt, og Madame Zsazsa giver læseren sine helt personlige tips til køb af symaskine, stof, tråd, tilbehør og redskaber. De enkle og overskuelige arbejdsbeskrivelser og praktiske tegninger samt de medfølgende mønsterark til alle nederdelene i alle størrelser gør det nemt at gå i gang med det samme.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Madame Zsazsa
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Ukendt
Oversætter: Lise Bøgh-Sørensen, Kirsten Rahbek
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 27 Jun 2013
Oplagsdato: 27 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771412864

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk