Tunesisk Hækling - Til dig og din bolig

Vis stort billede
Tunesisk Hækling - Til dig og din bolig

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

NYT OPLAG ER PÅ VEJ - BØGER ANKOMMER TIL LAGERET I DENNE UGE
30 stilfulde, skandinavisk inspirerede hæklemønstre med tunesisk hækling.


Pernille Cordes har skabt en lækker og stilren bog med hækleopskrifter med flotte geometriske former og farver, der passer perfekt ind i den trendy, skandinaviske stil. Opskrifterne indeholder masser af inspiration til boligen, fx pudebetræk og hynder med dekorative mønstre og yndige babytæpper, men også til beklædning og flotte accessories, som bløde huer og tasker med masser af struktur.
Tunesisk hækling er en gammel teknik, der stammer fra det centrale Asien, men den er stadig populær, fordi teknikkens miks af strik, hækling og vævning giver det hæklede fasthed og struktur. Samtidig skaber de mange forskellige slags tunesiske masker mulighed for en masse variation. Pernille Cordes har skabt 30 stilfulde designs, der fungerer smukt, som de er, men hun opfordrer også til, at hækleren sætter sit personlige præg på designet i sit valg af farver og mønstre. Bogen er inddelt i forskellige mønstertemaer, så h.kleren kan udforske opskrifterne efter hans eller hendes smag.
I Tunesisk Hækling er der både hjælp at hente for begynderen og masser af udfordring til den erfarne hækler. Alle opskrifterne er mærket med stjerner, der angiver sværhedsgrad, så det er let at navigere efter hæklerens niveau, og bagerst i bogen findes grundige ordforklaringer, trin-for-trin-beskrivelser af de forskellige teknikker og tips og tricks, der er nyttige at kende, når man arbejder med denne skønne hækleteknik.
Pernille Cordes er indehaver af strikkeshoppen Englegarn, der forhandler hendes eget garnmærke af samme navn. Butikken kan også besøges på nettet på www. englegarn.dk, hvor man både kan købe garn og materialer og finde videoer med hjælp til tunesisk hækling. Tunesisk Hækling er Pernille Cordes første bog. Den henvender sig til den stilbevidste hækler, både begynderen og den erfarne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Pernille Cordes
Sideantal: 148
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Udgiver: Turbine
Bredde: 235 mm
Højde: 285 mm
Udgivelsesdato: 31 Aug 2015
Oplagsdato: 31 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740603699

Sprog

Dansk

Tunesisk Hækling - Til dig og din bolig Turbine