Ti dejlige bamser i strik

Vis stort billede
Ti dejlige bamser i strik

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Noget af det legetøj, der vækker størst glæde hos et barn eller en baby, er
en sød, hjemmestrikket bamse. Du husker måske selv tilbage med varme ogglæde på en særlig bamse fra din barndom? Nu kan du skabe en verden af nyeminder for en, du har kær, med en hjemmestrikket bamse med fine detaljer.Bogen indeholder nemlig også et stort udvalg af mønstre til sjovt tilbehør tilbamserne, som vil give hver enkelt kreation sin egen unikke stil og charme.

I Ti dejlige bamser i strik finder du 10 detaljerede bamsemønstre, herunder ogsåforslag til, hvilken garntype og nålstørrelse, du med fordel kan bruge.

Bogen indeholder også 15 mønstre til forskelligt sjovt og sødt tilbehør, som dukan mixe og matche, som du ønsker for at skabe den helt rigtige bamse. Strikfor eksempel en bamse iført hat og tørklæde, så bamsen er klar til en tur ud idet fri, eller strik den et fint sæt tøj, så den er klar til fest. Du bestemmer!

Bogen klæder dig på til at strikke bamserne, da den indeholder tips til teknik.Med mønstre, som er perfekte til både begyndere og øvede, finder du idenne bog alt, hvad du skal vide, for at kunne strikke de søde og eneståendehjemmestrikkede bamser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rachel Borello
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 180 mm
Højde: 230 mm
Udgivelsesdato: 01 Aug 2016
Oplagsdato: 01 Aug 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740608670

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk