Styrke- og konditionstræning for kvinder i alle aldre - Træningsprogrammer, kostråd, motivation

Vis stort billede Tilføj
Styrke- og konditionstræning for kvinder i alle aldre - Træningsprogrammer, kostråd, motivation

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Kom i form med styrke- og konditionstræning, som alle kan være med til, eller brug det som ideelt supplement til bl.a. løb, cykling og yoga.


Forfatteren, Olga Rönnberg, præsenterer dig for nogle konkrete og detaljerede træningsprogrammer, som vil give dig sved på panden, men som også vil få dig til at nyde resultatet.
Styrketræning handler ikke om at få voluminøse muskler og ekstraordinære kræfter, men ved at arbejde intensivt med de forskellige muskelgrupper, øges din muskelmasse, og din krop bliver stærkere og mere fast.
Samtidig gavner styrke- og udholdenhedstræning din smidighed og kondition, ligesom det øger din kropsholdning og -bevidsthed.
Første trin er at få opbygget musklerne. Her præsenteres du for en række øvelser, hvor alle muskler i kroppen anvendes for at få bygget din grundstyrke op.
Andet trin er finpudsningen, hvor du fokuserer på de muskler, du har mest behov for at få styrket. Tredje trin er forbrændingen. Nu kan du vise din flotte, faste krop frem.
Bogen indeholder tilllige et kapitel om kostens betydning under de forskellige trin. Du får hjælp til at regne dit personlige kaloriebehov ud, og du får opskrifter på nogle af forfatterens yndlingsretter.
OLGA RÖNNBERG er certificeret personlig træner og driver foretagendet Mamma Fitness i Sverige med stor succes. Har tidligere udgivet bestselleren Träning for nyblivna mammor. Læs mere på www.mammafitness.se

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Olga Rönnberg
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 204 mm
Højde: 268 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 722 g
Udgivelsesdato: 28 Aug 2015
Oplagsdato: 28 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717044975

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Styrke- og konditionstræning for kvinder i alle aldre - Træningsprogrammer, kostråd, motivation Nyt Nordisk Forlag