Strikkede hunde og hvalpe

Vis stort billede
Strikkede hunde og hvalpe

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Elsker du hunde? Elsker du at strikke? Så er dette den perfekte bog for dig. Strik en ven for livet, fuld af personlighed og charme.

Strikkede hunde og hvalpe - et kuld sjove og kreative strikkeopskrifter er en flot bog fyldt med 19 strikkeopskrifter på forskellige hunde og hvalpe. Her er der gode chancer for at fylde sit hjem med søde hunde og hvalpe uden at få hundehår over hele huset.

Hver hund eller hvalp har sit helt eget udseende og personlighed, og de er forskellige i både størrelse, farver og struktur. Der er derfor rig mulighed for at variere sin hundebestand i det uendelige. Ud over opskrifterne på de mange forskellige hunde indeholder bogen også opskrifter på smart tilbehør, som du kan strikke til dine hunde og hvalpe.

Hver eneste opskrift kommer med en udførlig vejledning i, hvordan hundene skal strikkes og hvilke materialer, der skal bruges. Desuden gives der forklaring på forkortelser, tips til udstyr samt instruktion i basisteknikker, så selv nybegynderen kan være med og lære at strikke sig selv en hund eller hvalp.

Forfatteren Sue Stratford har stor erfaring med strikkepindene og udvikler selv egne strikkeopskrifter. Hun har adskillige strikkebøger bag sig, og hun deler også gerne sin strikkeglæde på sin blog.

På dansk er tidligere udkommet “Srikkede katte og killinger” af Sue Stratford.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sue Stratford
Sideantal: 116
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Helle Benedikte Neigaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 140 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 19 May 2015
Oplagsdato: 19 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740600391

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk