Stress af, mor - Tril ud og træn i naturen

Vis stort billede
Stress af, mor - Tril ud og træn i naturen

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

‘Stress af mor – tril ud og træn i naturen’ er en bog til alle småbørnsmødre, der gerne vil have hjælp til at få det bedst mulige ud af den første tid som forældre.


Bogen kommer ind på alle de emner, der er relevante, når du som nybagt mor står med en baby i armene og gerne vil have mest mulig energi og overskud til at være mor. Stress af mor handler om dig og din krop. Hvad sker der med kroppen efter fødslen og hvordan kan du hjælpe dig selv til at komme i form, få bedre søvn, dybere vejrtrækning, spise bedre og sundere og opnå mere energi?
Læseren bliver taget i hånden og får gode råd og idéer til, hvordan naturen og de grønne områder omkring os kan bruges til nem og effektiv træning, hvor baby kan være med. Bogen er ikke kun en træningsbog, men forsøger også at komme hele vejen rundt om det at være nybagt mor, og den tager højde for de udfordringer, der følger med det at være forældre til småbørn og ikke længere at kunne bestemme over sin egen tid i samme grad som før.
Julie Nygaard Ulrik træner hver uge mødre med babyer i naturen og underviser desuden pædagoger og lærere i brug af bevægelse i undervisningen. Julie har været lærer i 12 år og har desuden en Master i Idræt og Velfærd fra Københavns Universitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Julie Nygaard Ulrik
Sideantal: 150
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann Forlag
Bredde: 172 mm
Højde: 240 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 375 g
Udgivelsesdato: 22 Feb 2015
Oplagsdato: 22 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792746825

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Stress af, mor - Tril ud og træn i naturen Muusmann Forlag