Støv og sten - Forårsklassikerne i nord

Vis stort billede
Støv og sten - Forårsklassikerne i nord

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Der bliver skabt nye legender hvert år, når cykelsportens helte mødes i desagnomspunde slagsmål på flamske brosten og landeveje.

For fans over hele verden er disse løb indbegrebet af cykelsport. Løbene køresi et terræn, som lagde ryg til nogle af de mest blodige slag under både 1. og2. verdenskrig. De køres på brosten, miserable landeveje og ubarmhjertigestigninger. Det er ’the hard mens races’ og for befolkningen i de egne hvor eteller flere løb passerer igennem, er det årets højdepunkt. ’Løbet kommer ogrytterne kører på vores veje’ lader de til at tænke, og netop dét er ikke udenbetydning. I dagevis diskuteres historiske momenter på de lokale barer. Hvemvinder i år? Bliver det en af de store, eller øjnes der håb for en lokal helt? Bliverdet en af vores?

Forårsklassikerne er for desperadoerne, lykkeridderne og de allerhårdestedrenge i klassen! Her er smerten og angsten for brostenene de værste fjender. Enfejl på et brostensstykke kan betyde en tabt sæson – eller i værste fald karrieren.

Men det er også af disse løb legender og myter skabes. Vinder du et af de storeløb, har du for altid, skrevet dit navn ind i historien med kapitæler. Vinder du, fårdu respekt - for livet.

Forårsklassikere handler nemlig om respekt.

Respekt for historien. Respekt for arbejdsmoral. Respekt for asfalten. Respektfor tekniske evner på en cykel. Respekt for kulminerne. Respekt for brostenene.Respekt for kulden. Respekt for mod. Respekt for foragt.

Om forfatteren:

Jakob Kristian Sørensen har fulgt det professionelle felt siden 2009. Han er fastfotograf for det britiske cykelmagasin Rouleur, og vandt i 2014 den eftertragtede’Rouleur Award’ for årets fotografi – et portræt af Lance Armstrong.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jakob Kristian Sørensen
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 190 mm
Højde: 270 mm
Udgivelsesdato: 31 Mar 2016
Oplagsdato: 31 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740609400

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Støv og sten - Forårsklassikerne i nord Turbine