Spis - triatlons fjerde disciplin - Den komplette guide til ernæring i triatlon

Reduced price!
Vis stort billede
Spis - triatlons fjerde disciplin - Den komplette guide til ernæring i triatlon

199,96 kr

-20%

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Spørgsmålet om ernæring i forbindelse med nye træningsrutiner kan synes uoverskueligt for de fleste. Man fortsætter med de samme madvaner, men kræver mere og mere af kroppen. Resultatet bliver træthed og utilfredsstillende træningsresultater, men det er slet ikke så vanskeligt at give kroppen de bedste vilkår under træningen via den rette kost.
"Spis – triatlons fjerde disciplin" guider dig fra første træningsdag og helt frem til målstregen. Om du er begynder eller elitetriatlet, har du brug for en ernæringsguide, som er let at forstå, let at følge og som giver dig eksperternes gode råd undervejs. Hvad skal du drikke og spise? Hvad er fordelene ved plantebaseret diæt eller palæo? Hvordan forbereder du dig ernæringsmæssigt til en almindelig workout, et sprinttriatlon eller en Ironman? Disse spørgsmål og mange flere besvares i bogen, der også indeholder opskrifter på sunde og lækre retter, der er nemme at tilpasse netop din træningsplan.
Om forfatterne:
Tom Holland er træningsfysiolog og certificeret sportsernæringsfysiolog og står samtidig bag en række bøger om træning og løb. Han har trænet og coachet tusindvis af mennesker mod hver deres individuelle mål inden for klatring, løb og vægttab. Amy Goodson er sportsdiætist og arbejder med atleter på alle niveauer og holder oplæg og taler på forskellige ernærings-, trænings- og coachingkonferencer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Amy Goodson / Tom Holland
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Henning Mols
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 204 mm
Højde: 253 mm
Udgivelsesdato: 15 Feb 2015
Oplagsdato: 15 Feb 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771419214

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Spis - triatlons fjerde disciplin - Den komplette guide til ernæring i triatlon Turbine