Skydning med langbue - Mentaltræning og refleksioner over livet

Vis stort billede
Skydning med langbue - Mentaltræning og refleksioner over livet

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En bog, der kommer rundt om alle aspekter af langbueskydning. Den gennemgår tekniktræning og psykologiske betragtninger fra instinktiv skydning over meditationsøvelser til tilvirkning af træpile og trimning af selve buen.
Langbuen rummer en energi og en historie, som efterhånden har fået mange mennesker til at tage den til sig enten som hobby eller konkurrencesport. Langbueskydning fordrer absolut nærvær og mental balance af skytten. Det gør langbuen til et velegnet redskab til at finde ro og arbejde med sine mål og drømme. For at kunne bruge langbuen på denne måde, er skytten nødt til at træne sine mentale ressourcer på lige fod med de praktiske teknikker, og det er netop denne dobbelte træning, bogen handler om.
Skydning med langbue henvender sig til alle, der interesserer sig for skydning med langbue, både øvede og nybegyndere. Alle aldre og begge køn kan dyrke den afstressende sport, som ofte bliver et samlende familieprojekt med mange dejlige oplevelser i naturen.
Jes Lysgaardhar i mange år været blandt de bedste langbueskytter i Danmark. Han er PD i psykologi samt psykomotorisk terapeut og bevægelsespædagog.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jes Lysgaard
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 252 mm
Højde: 178 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 741 g
Udgivelsesdato: 11 Mar 2012
Oplagsdato: 11 Mar 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771180145

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Skydning med langbue - Mentaltræning og refleksioner over livet Frydenlund