Skal vi være pennevenner?

Vis stort billede
Skal vi være pennevenner?

189,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Skal vi være pennevenner? Det er et spørgsmål, jeg har modtaget mange gange, og jeg har svært ved at sige nej, for jeg ELSKER nemlig at sende og modtage breve og små overraskelser.

Denne bog er til dig, der ligesom jeg ELSKER at finde personlige breve blandt rudekuverterne i postkassen og i lige så høj grad nyder at fremstille hilsner og overraskelser til andre. Bogens omdrejningspunkt er broderi, da det er en fantastisk måde at udtrykke sig på. Fantasien kan få frit løb – der tegnes og fortælles med nål og tråd.

Bogen indeholder forskellige idéer til små søde ting og sager, du kan fremstille vha. broderi og sende med i dine breve til pennevennerne. Der er lagt vægt på, at du ved hjælp af bogens introduktion og få broderisting kan skabe overras
kelser, der vil bringe smilet frem hos både dig og modtageren. Bogens mange idéforslag har trods deres forskellighed monteringer, der afspejler hinanden, hvilket gør bogen let at gå til. Du kan finde både skabeloner og vejledninger i bogen, men den er også særdeles velegnet til inspiration til egne projekter.

Lad os sætte e-mail og Facebook lidt på standby og genoptage den hyggelige tradition, det er at give sig ro og tid til at sende personlige breve med endnu mere personligt indhold. Hvad enten du har lyst til at brodere et postkort, et lommespejl, en taske eller årets julekugle, så er én ting sikkert: tankerne og timerne bag dine forsendelser vil få modtagerens hjerte til at smelte!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Louise Lerche Johansen
Sideantal: 126
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Cecilie Lerche Johansen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 218 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 600 g
Udgivelsesdato: 09 Apr 2015
Oplagsdato: 09 Apr 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793305168

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Skal vi være pennevenner? Mellemgaard