Sambafodbold - spil, tænk og træn som Neymar, Marta, Kaka og Robinho

Vis stort billede Tilføj
Sambafodbold - spil, tænk og træn som Neymar, Marta, Kaka og Robinho

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Sambafodbold - tips, tricks, og historier om brasiliansk boldkunst

Brasilianerne opfandt saksesparket. De opfandt det offensive spil med wingbacks. De introducerede 'banansparket'. De sidste 50 år, er det brasilianere, der for alvor har udviklet fodboldspillet, og nu udgiver Turbine forlaget bogen til alle fodboldglade læsere, der er interesseret i såvel øvelser med bold som historien bag sambafoldbold.
I bogen Sambafodbold - spil, tænk og træn som Neymar, Marta, Kaka og Robinhogår journalist og fodboldtræner Peter Bennett sammen med den brasilianske fodboldtræner Sergio de Souza bag om den brasilianske boldkunst, ligesom de kommer med helt konkrete tips, tricks og træningsøvelser, der kan bruges såvel på klubbanen som hjemme i baghaven.
Bogen kan læses af børn, forældre, spillere og trænere, ligesom den kan bruges i undervisningen i folkeskolen. Både med konkrete træningsøvelser til idrætslæreren og for eksempel til undervisning i samfundsfag, hvor kapitler om Brasilien og fodboldens store betydning som håb og en mulig vej væk fra fattigdom i et land med barske levevilkår for store dele af befolkningen, kan binde bro mellem idrætsundervisning og andre fag.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Sergio De Souza / Peter Bennett
Sideantal: 99
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Per Straarup Søndergaard,Jesper Tolstrup
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 10 Jun 2012
Oplagsdato: 10 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770908443

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Sambafodbold - spil, tænk og træn som Neymar, Marta, Kaka og Robinho Turbine