Sådan vinder du på Oddset

Vis stort billede
Sådan vinder du på Oddset

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sådan vinder du på Oddset, er en bog, der giver læseren en professionel og dyb indsigt i måden at veksle sine indsatser i spil på til solide gevinster. Det handler om dygtighed, vurdering, sandsynlighed og investering i odds, når "kursen er favorabel", altså præcis samme arbejdsform som i aktiehandel.

Herhjemme spiller over 100.000 danskere dagligt på fodboldkampe. Men kun mellem en halv eller hel procent af alle sportsbettere har reelt overskud over tid, resten taber eller går i nul. Denne bog lærer dig at vurdere odds, at analysere ’skæve’ odds, at forstå spilleindustriens opbygning og struktur, at undgå fejlinvesteringer og faldgruber. Den tager også fat i det mentale arbejde i at oddse: Hvornår man skal stoppe, og hvornår skal man ’trade’ sit spil.

Bogen er logisk opbygget og vil give mening for spillere på alle niveauer, både den erfarne ræv og den urutinerede hyggespiller. Betragt den som en investering: Når først du er sat ind i sagerne, vil du øge afkastet på dine daglige spil betragteligt.

Stefffen Dam er spilleekspert på BT og er en af landets førende sportsbettere. Han har levet af sportsbetting i mere end 15 år. Han optræder hyppigt som fodboldekspert på TV3+ i deres Premier League-studie samt i fodbolddebatprogrammet Fodbold FM på Radio 24syv.

Søren Klæstrup og Mads Kindberg Nielsen er medforfatter på bogen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steffen Dam / Søren Klæstrup
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Berlingske Media Forlag
Bredde: 144 mm
Højde: 221 mm
Dybde: 18 mm
Vægt: 399 g
Udgivelsesdato: 29 May 2016
Oplagsdato: 29 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771595567

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Sådan vinder du på Oddset Berlingske Media Forlag