Retro-Strik

Vis stort billede
Retro-Strik

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Strik dem, gå med dem, elsk dem - retrofavoritter til store og små!
Der findes tøj, som aldrig går af mode – elskede modeller, som mor og mormor lærte at strikke i håndarbejde, gennemprøvede mønstre, som er lige til at gå til. Det er tøj, som fortjener at leve videre, blive strikket og båret af nye generationer. Her finder du både retrosmarte favoritter og stilfulde klassikere – trøjer, luffer, sokker, pulsvarmere, huer og kraver – som holder både stor og lille varm fra top til tå!
Gå ikke glip af den stilige strukturstrikkede herretrøje, den smukke halsedise og pulsvarmerne med blonder, skønne knæstrømper, herligt varmende vanter, eller den Carl Larsson-inspirerede barnetrøje. Der er også et elegant sæt med en strikket nederdel og matchende cardigan og nogle aldeles uimodståelige kraver, som kan pifte et hvilket som helst sæt op!
Eva Trotzigs tidligere bøger Varma tumvantar och några sockor og Varmt & stickat (med Erika .berg) er blevet solgt i en lang række lande. De er blevet en succes med deres inspirerende tøj, som indbyder til leg med strikkenåle og garn.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Eva Trotzig
Sideantal: 114
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Udgiver: Turbine
Bredde: 200 mm
Højde: 230 mm
Udgivelsesdato: 09 Sep 2015
Oplagsdato: 09 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740603682

Sprog

Dansk