Racerkører - et håndværk

Vis stort billede Tilføj
Racerkører - et håndværk

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den flerdobbelte Le Mans-vinder og tidligere Formel 1-kører Jan Magnussen er hovedpersonen i ny bog, der giver svar på alle spørgsmålene om, hvordan det er at være racerkører

Hvordan bliver du racerkører? Hvad skal der til for at nå det ultimative mål? Hvordan skaffer du pengene? Hvad med familien? Hvad er en køredragt egentlig lavet af? Og må en racerkører godt være bange? Det er bare nogle af de mange spørgsmål, som racerkøreren Jan Magnussen svarer på i denne bog.

Gennem 20 varierende kapitler fortæller Jan Magnussen på sin helt egen karakteriske, no-nonsense og hudløst ærlige måde om motorsportens mange spændende facetter. Der bliver både fortalt om gokart, yndlings-racerbaner og om kunsten at vælge de rigtige kørehandsker. Men der bliver også gået i dybden med den mere følelsesmæssige del af jobbet. Om at være besat at at vinde. Om at være bange for at tabe. Og om at fravælge sin egen familie for at forfølge den ultimative drøm om at blive professionel racerkører.

- Det er første gang, jeg har kunnet samle så mange tanker om mit job i en bog. I min selvbiografi fra 2010 kunne jeg fortælle om mit liv, som på alle måder har været præget af min karriere. I den her bog går jeg udelukkende i dybden med min sport og alle de ting, der er så vigtige at fortælle om. Om hvordan du kommer i gang med at køre race. Om hvordan du finder penge til din sport. Og om hvordan du bliver nødt til at ofre alt og sætte dig i gæld for millioner for at nå de ultimative mål, forklarer Jan Magnussen.

Der er tale om 200 siders ægte passion, og de mange underholdende anekdoter er rigt illustreret med masser af store billeder fra bl.a. 24-timers Le Mans.

Idémand og skribent Nikolaj Karlshøj har desuden interviewet de personer, der omgiver Jan Magnussen, og bogen indeholder derfor også samtaler med blandt andre Jan Magnussens manager, Dorte Riis Madsen, og Danmarks nye Formel 1-håb — sønnen Kevin Magnussen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jan Magnussen / Nikolaj Karlshøj
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Nikolaj Karlshøj
Udgiver: Picture That
Udgivelsesdato: 24 Jun 2012
Oplagsdato: 24 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799428984

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Racerkører - et håndværk Picture That