Quiet Please - Vi Tegner København

Vis stort billede Tilføj
Quiet Please - Vi Tegner København

76,56 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Malebogen " Quiet Please-vi Tegner København" er nr. 5 i en serie af malebøger der er tiltænkt voksne.Med denne bog ønsker Stine Reintoft, at give glæden ved at tegne og fordybe sig videre til brugeren.Motiverne er fra illustratorens fødeby København og er udvalgte steder, der har haft en særlig betydning.
Den største glæde i Stine Reintoft`s liv, har altid været at tegne.Der er aldrig gået en dag, hvor hun ikke har haft lyst til at tegne, fordybe mig og tage et pust fra hverdagen ind i farvernes univers.Glæden ved at tegne og male fik Stine Reintoft fra sin morfar,Kunstmaleren Paul kastrup.
Jeg håber med denne malebog, at mænd og kvinder og folk i alle aldre vil hygge sig , med at farvelægge illustrationerne.
På min hejmmeside på Facebook; Quiet Please-By Stine Reintoft-, kan man dele sine farvelagte tegninger, samt på Instagram siden;QUIETPLEASE_BYSTINEREINTOFT,hvor man kan like og evt. lade sig inspirere af andre.Så kast dig ud i dit eget farveorgie. Bogen er tænkt som afslapning og fornøjelse til rolige stunder. En ny trend er lanceret i Danmark.Stine Reintoft.
Illustrator og Owner af By Stine Reintoft

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: By Stine Reintoft Reintoft
Sideantal: 84
Sprog: Dansk
Originaltitel: Quiet Please - Vi Tegner København
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: Saxo Publish
Udgivelsesdato: 31 Jan 2016
Oplagsdato: 31 Jan 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740915563

Sprog

Dansk

Quiet Please - Vi Tegner København Saxo Publish