Quiet Please - Vi Tegner Fashion

Vis stort billede
Quiet Please - Vi Tegner Fashion

76,56 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

QUIET PLEASE- Vi Tegner Fashion!!
By Stine Reintoft
Den største glæde i mit liv har altid været at tegne.Der er aldrig gået en dag, hvor jeg ikke har haft lyst til at tegne, fordybe mig og tage et pust fra hverdagen ind i farvernes univers.Glæden ved at tegne og male fik jeg fra min morfar,,Kunstmaleren Paul kastrup der stort set har lært mig alt det,jeg kan idag.
"Quiet Please-Vi tegner er bog nr.2 ..hvor jeg har valgt motiver fra modesns verden.Jeg har altid elsket mode og skønhed, og min helt store insprations kilde og forbillede, har altid været min mor Alice KAstrup.-Bogen er også tilegnet hende.
Jeg vil med denne malebog håbe, at folk i alle aldre vil hygge sig ved selv, at lægge de farver på illustrationerne som de kan li.På min hejmmeside på Facebook; Quiet Please-By Stine Reintoft-, kan man dele sine farvelagte tegninger, samt på Instagram siden;QUIETPLEASE_BYSTINEREINTOFT,hvor man kan like og evt. lade sig inspirere af andre.Så kast dig ud i dit eget farveorgie. Bogen er tænkt som afslapning ogfornøjelse til rolige stunder. En ny trend er lanceret i Danmark.Stine ReintoftIllustrator og Owner af By Stine Reintoft.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: By Stine Reintoft Reintoft
Sideantal: 84
Sprog: Dansk
Originaltitel: Quiet Please - Vi Tegner Fashion
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: Saxo Publish
Udgivelsesdato: 01 Aug 2015
Oplagsdato: 01 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740908725

Sprog

Dansk

Quiet Please - Vi Tegner Fashion Saxo Publish