Quiet Please -Vi Tegner April in Paris.

Reduced price!
Vis stort billede
Quiet Please -Vi Tegner April in Paris.

61,25 kr

-20%

76,56 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Stine Reintoft er tilbage i topform, med sin 6 malebog til voksne " Quiet Please-Vi Tegner april in Paris, " hvor hun tager os med til byernes by, hvor amorinerne flyver i luften og kirsebærtræerne springer ud.Stine Reintoft har tegnet og boet i April måned2016 i statens legat bolig i Paris, og har med denne bog..motiverne helt inde i blodet..Hun formår, med hendes kendte streg,,at gøre de største serværdigheder, smukke gade hjørner, til en fin oplevelse for brugeren, der kan indleve sig i den Parisiske stemning.Der er plads til at farvelægge med alle farver og komme " en tur" til PAris. med illustrationerne.
Stine Reintoft ønsker, at alle, der farvelægger hendes bog, får et lille pust fra den travle hverdag og giver sig tid til at fordybe sig og glæde sig ved at tegne og male videre på illustrationerne.
Bogen er en hyldeat il Paris, der for Stine Reintoft og så mange andre symboliserer livet, livsglæden ; kærlighed , kunst og arkitekttonisk skønhed og kulturhistorie…Det har for Stine Reintoft været en meget personlig, og rørende,,,,at bo i Paris.
Derfor er denne bog netop en hyldest til livsglæde og byen Paris, som hun Dedikerer malebogen " Quiet Please-Vi Tegner April in PAris.." til.
Stine Reintoft har udgivet 4 malebøger til voksne og 1 til børn." Quiet Please-Vi Tegner April in Paris " er nr 6.Stine Reintoft ønsker alle en rigtig god fornøjelse.
Maj.2016
Stine Reintoft.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: By Stine Reintoft Reintoft
Sideantal: 84
Sprog: Dansk
Originaltitel: Quiet Please -Vi Tegner April in Paris.
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 1
Udgiver: Saxo Publish
Udgivelsesdato: 06 May 2016
Oplagsdato: 06 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740919417

Sprog

Dansk

Quiet Please -Vi Tegner April in Paris. Saxo Publish