Professionel Jæger

Vis stort billede
Professionel Jæger

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Nu i 3. oplag! Dette er bogen til alle, som elsker jagt. Skrevet af en mand, der har jagten i blodet og som ingen anden dansker for alvor har udlevet jagtdrømmen. Freddy Wulff kan berette om alt imellem at nedlægge vilde geder, australske vandbøfler og rejse verden rundt i en søgen efter store jagteventyr.

Men han kan også fortælle om at miste 86 kolleger og venner – dem, som ikke overlevede mødet med det vilde. Det er ikke en ufarlig vej, Wulff har valgt. Men han var solgt, da han første gang var på jagt i Grønland, 21 år gammel. Oplevelsen fik ham til at tage en beslutning, som kom til at ændre hans liv for evigt: Han ville være professionel jæger.I en periode var han ansat af det new zealandske skovvæsen. Til at jage og nedbringe bestandene af kronvildt, vilde geder og vildsvin.

I op til seks måneder opholdt han sig alene i New Zealands uvejsomme skov- og bjergområder. I Nordaustralien jagtede han vandbøfler, og rejsen fortsatte ud i verden til steder, hvor der ventede et nyt bytte.Wulff har ikke bare turdet opsøge ”det vilde liv”, han kan også fortælle så levende om det, at man får lyst til at sælge alt og selv kaste sig ud i et jagteventyr som han har gjort.

Denne bog rummer en række af Freddy Wulffs største og mest intense jagtoplevelser – og den er illustreret med hans egne fantastiske fotos. Læs et uddrag af bogen her: //issuu.com/gads-forlag/docs/7434ba03139a498b968e039e46f03208?mode=embed&layout=http%3A//skin.issuu.com/v/light/layout.xml

Freddy Wulff er uddannet ØK-mand, men hans udlængsel og umættelige nysgerrighed tilsat målrettethed har bragt ham til de fleste dele af verden. Her har han bl.a. arbejdet som professionel jæger. I 2010 udkom bogen om Freddys begivenhedsrige liv, Freddy Wulff. Danmarks vildeste eventyrer , skrevet af Søren Anker Madsen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Freddy Wulff
Sideantal: 223
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay, Imperiet
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 4
Udgave: 1
Fotograf: Freddy Wulff
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 180 mm
Højde: 254 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 810 g
Udgivelsesdato: 22 Sep 2011
Oplagsdato: 28 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712046523

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk