Plus Strik

Vis stort billede
Plus Strik

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Ny strikkebog indeholder alt, hvad du har brug for atvide om sweaterkonstruktion til plus size-kvinder.

Plus size-kvinder møder mange udfordringer, når destrikker, fordi de ofte har brug for anderledes pasformer end andre kvinder.Denne nye strikkebog med elegante opskrifter vil give plus size-kvindermulighed for at strikke moderigtigt tøj, som fremhæver det bedste ved dereskrop.

Tøj til plus size-kvinder kræver andre designs. F.eks.har plus size-kvinder ofte behov for bredere halsudskæringer eller skuldre,højere ærmegab eller en længere krop. I bogen giver Lisa Shroyer de bedste tipstil en god og behagelig pasform og facon, så modellerne sidder perfekt.

Alle kapitler i bogen starter med en grundiggennemgang af en sweaterkonstruktion, herefter følger en simpel, men elegantmodel designet efter konstruktionen. På den måde kan man hurtigt lære atstrikke konstruktionen og begynde at designe selv. Hvert kapitel har desudenopskrifter på mere detaljerige og komplekse modeller, man kan strikke ellerlade sig inspirere af. I alt indeholder bogen opskrifter på 15 smukke sweatre,og den giver samtidig masser af vejledning til at fortsætte med at designeselv.

Om forfatteren

Lisa Shroyer er selv pluz size-strikker og redaktør påstrikkemagasinet Knitscene. Hun har også arbejdet som opskriftsredaktør påstrikkemagasinerne Interweave Knits og Knitscene. Hun har strikket hele sit livog har i sin første bog kombineret sin ekspertise og sit øje for design med sinlidenskab for plus size-strik. Hun bor i North Carolina, USA.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lisa Shroyer
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originaltitel: Knitting Plus
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Helle Benedikte Neigaard
Udgiver: Turbine
Bredde: 210 mm
Højde: 260 mm
Udgivelsesdato: 01 Nov 2015
Oplagsdato: 01 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740604207

Sprog

Dansk