Peugeot

Vis stort billede Tilføj
Peugeot

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Ny dansk bogudgivelse om bilmærket Peugeot. Kan du huske 205 Turbo 16? Hvem opfandt foldetaget til en 206 CC? Og hvad er egentlig historien bag Peugeot? Du finder svar på det hele i Danmarks første bog om det franske bilmærke, som netop er kommet i handlen.
Peugeotaf journalist Christian Frostgår i dybden med et af Danmarks mest solgte bilmærker og kommer omkring alt fra den nye 508 til den legendariske 205 Turbo 16. Bogen er et seriøst og i høj grad underholdende værk, der beskriver legenden om familiefirmaet, der startede med at lave værktøj, peberkværne og kaffemøller og måtte kæmpe sig gennem både familiefejder, verdenskrige og det, der kunne have været en fatal økonomisk krise. I dag står Peugeot som en af de stærkeste bilproducenter i Europa, og det gør ikke historien mindre fascinerende, at tusindvis af danskere kører i en Peugeot hver dag.
Peugeoter 150 siders fascination og flotte billeder, leveret af blandt andre danske fotografer. Der er historien om fabrikken, de største klassikere, de moderne teknologier og ikke mindst de vigtigste uddrag fra modelprogrammet, som det ser ud i dag. Ikke mindst indeholder bogen et uundværligt modelregister over de vigtigste Peugeot-modeller fra slutningen af 1800-tallet frem til i dag.
Peugeotaf Christian Frost udgives af forlaget Duckshoot Media, der også står bag magasinet Bil Ekspressen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christian Frost
Sideantal: 145
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fagredaktør: Christian Frost,Nikolaj Karlshøj
Udgiver: Duckshoot Media
Udgivelsesdato: 08 May 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799428915

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk