Personlige pengegaver

Vis stort billede
Personlige pengegaver

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Her får du masser af idéer til, hvordan du kanlave sjove, skæve, skægge og overraskende pengegaver med ganske få remedier.

”Personlige pengegaver” giver dig masser afinspiration til, hvordan du kan lave mere end 40 forskellige pengegaver tilalle lejligheder: konfirmation, fødselsdag, jubilæum, barnedåb, bryllup - ellerbare til personen, der fortjener lidt ekstra at forsøde tilværelsen med. Lav enpengebeklædt bold til fodboldentusiasten, en pengekuffert til denforventningsfulde konfirmand eller et romantisk pengekort til brudeparret. Alleidéer er vist i step-by-step-billeder, og der lægges op til, at du selv kanarbejde videre og lave tingene på din egen måde og videreudvikle gaverne, så debliver så personlige som muligt og matcher modtageren. Projekterne er enkle atgå til, så både børn og voksne kan være med.

Tina Dalbøge er forfatter, fotograf,handy-hobby-kvinde og kvinden bag den besøgte blog TinaDalboge.dk. Hun har imange år holdt foredrag og kreative events for erhvervslivet og er en kendt ogrespekteret 'gør-det-selv-kvinde'.

Desuden er hun fast brevkasseredaktør i Jyllands-Postens tillæg Bolig. Tinasfokus er på kreativitet, skaberglæde og det at se muligheder og nye sjove,skæve sammensætninger.

”Personlige pengegaver” er anden bog i Tina Dalbøges "Lavselv"-serie, der også tæller ”Let påskepynt”.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tina Dalbøge
Sideantal: 130
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Tina Dalbøge
Udgiver: Turbine
Bredde: 200 mm
Højde: 245 mm
Udgivelsesdato: 02 Mar 2016
Oplagsdato: 02 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740605730

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk