Paracord - Over 50 knytteideer i din stil!

Vis stort billede Tilføj
Paracord - Over 50 knytteideer i din stil!

239,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Amerikanske soldater begyndte for nogle år siden at knyttearmbånd af faldskærmssnore. Siden har trenden bredt sig og paracord-snor erblevet tilgængelig for alle, der er vilde med at knytte.

Og ideerne myldrer frem. Det er ikke kun armbånd, derknyttes. I knot*knot Paracord præsenterer Thade Precht over 50 ideer til, hvadder kan knyttes. Cyklens forgafler kan opgraderes med et personligt udtryk,solbrillerne kan gøres smartere, der kan laves armbånd, fingerringe og hårbånd.Eller hvad med en ny hundesnor i det slidstærke materiale? Eller et indkøbsnet?Eller måske skal alle husstandens ledninger til mobiler, tablets og computereomknyttes, så de er nemmere at kende fra hinanden? Ja, der er masser afinspiration til den kreative.

Bogen henvender sig til større børn og voksne, daprojekterne er lidt mere komplicerede end de projekter, der er findes iTurbines udgivelse: Paracord KIDS. Hvertprojekt ledsages af en pædagogisk trin for trin vejledning, som guiderknytteren sikkert i land med sit projekt.

Thade Precht, der står bag bogen og de mange ideer, er tyskiværksætter. Han bor i Berlin, sammen med sin familie. Hele konceptet omkringknot*knot begyndte, da han blev træt af ledninger, der lå og flød. Han fik lærtat knytte, og så begyndte tingene at udvikle sig. I dag har han et heltparacord team, der hjælper med at udvikle nye ideer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Thade Precht
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Originaltitel: knot*knot PARACORD
Originalsprog: Tysk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jesper Høy Hansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 08 Feb 2016
Oplagsdato: 08 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740604269

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Paracord - Over 50 knytteideer i din stil! Turbine