På slap line

Reduced price!
Vis stort billede
På slap line

158,40 kr

-20%

198,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Uanset årstiden drages Palle Pedersenmod fiskevandene. Han har fisket i Norge og Sverige - men det er ved den danske sø, å og kyst han trives bedst. Her vrimler det nemlig med små dejlige smørhuller og oaser, hvor lystfiskerdrømme kan blive til virkelighed.
Det er forfatterens første bog - men selv om bogen er Palle Pedersens debut - vil han allerede være kendt af mange østjyske lystfiskere. I en årrække skrev han nemlig hver uge lystfiskerhistorier til Vejle Amts Folkeblad. I mange hjem blev de morsomme historier et populært supplement til morgenkaffen lørdag. - Succesen ansporede Palle Pedersentil at skrive en bog om sine oplevelser og det blev til På Slap Line.
På Slap Lineer en bog om en lystfiskers sælsomme, underfundige og morsomme fiskeoplevelser fra start til slut på et fiskeår. Men den er mere end det - den er en munter beretning om en lystfiskers familieliv og dagligdag. Og mon ikke de fleste 'lystfiskerstakler' - vil kunne nikke genkendende til mangt og meget.
Og selv om bogen er skrevet af en lystfisker, for andre lystfiskere - skulle det undre, om ikke lystfiskerkoner, naturinteresserede og andet godtfolk kunne finde fornøjelse i læsningen.
Bogen er smukt og humoristisk illustreret af Palle Pedersens ven, bladtegneren Arne Sørensen, som også har leveret forsideakvarellen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Palle Pedersen
Sideantal: 143
Sprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Svalebøgen
Bredde: 165 mm
Højde: 235 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 428 g
Udgivelsesdato: 14 Aug 1996
Oplagsdato: 14 Aug 1996
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788798513445

Sprog

Dansk