På mestrenes asfalt - Den store cykelbog

Vis stort billede
På mestrenes asfalt - Den store cykelbog

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Du kan ikke køre på Formel I-stjernernes baner, ikke spille fodbold på Camp Nou eller Wembley eller slå et par tennisbolde over nettet på Wimbledons legendariske anlæg. Men enhver motionist med mod på det kan køre på mestrenes asfalt – dagen før eller få timer efter bjergkongernes nervepirrende dyst.

På mestrenes asfalt er en hyldest til motionssporten, hvor alle samfundslag møder hinanden i et stort fællesskab af humor, fart, udmattelse og hjælpsomhed. Bogen viser dig ruter i blandt andet Pyrenæerne, Alperne, Piemonte, Toscana og på Mallorca og tager dig med op på toppen af de historiske tinder fra Tour-transmissionerne.

Bjarne Riis giver her tips specielt til motionister. Brian Holm giver dig et klap på skulderen. Lars Løkke Rasmussen fortæller om den motivation, der skal til for at cykle til Paris på syv dage i styrtregn og modvind. Ulla Tørnæs fortæller om at gå sukkerkold på Kongeetapen. Ole Ritter – manden, der slog timerekorden – er rystet over motionisternes uforsigtighed … og alle deler de drømmen om at høre hjulene synge på mestrenes asfalt.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Niels Christian Jung / Reimer Bo Christensen
Sideantal: 288
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 3
Udgiver: Lindhardt Og Ringhof
Bredde: 195 mm
Højde: 249 mm
Dybde: 25 mm
Vægt: 884 g
Udgivelsesdato: 31 May 2015
Oplagsdato: 31 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788711440360

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

På mestrenes asfalt - Den store cykelbog Lindhardt Og Ringhof