Naturpynt dit hjem

Vis stort billede
Naturpynt dit hjem

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Renate Rosenmeier inspirerer med masser af naturlige dekorationer, du selv kan lave året rundt. Hun byder på rå romantik, der skaber sanselighed i ethvert hjem, og så inspirerer hendes kreationer til, at du selv slipper fantasien løs og skaber dine egne særprægede dekorationer. Bogen giver dig indsigt i, hvordan du får det bedste ud af naturens materialer: indsamling, tørring, opsætning, sammensætning m.v.
Alle fire årstider gemmer på interessante grene, blomster, knopper, blade, rødder, strå og kogler. Gå på opdagelse og lad fantasien og kreativiteten få frit løb. De smukkeste materialer er ganske gratis og lige uden for døren. Sans naturen og tag den med hjem.
Renate Rosenmeier er blomsterbinder og har i mange år arbejdet som kreativ stylist og skribent for forskellige magasiner, hun har haft egen blomsterbutik, holder jævnligt kurser i blomsterbinderi og fungerer som mentor for andre selvstændige. Naturens skatte sætter hendes hjerne på kreativt arbejde, og hun brænder for at inspirere andre med sine kreationer. Følg hende på Instagram @renaterosenmeier.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Renate Rosenmeier
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Charlotte W. Brixen
Originaltitel: Naturpynt dit hjem
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Klynggaard Forlag
Bredde: 230 mm
Højde: 285 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 1120 g
Udgivelsesdato: 10 Mar 2016
Oplagsdato: 10 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799745524

Sprog

Dansk

Naturpynt dit hjem Klynggaard Forlag