Motivation - Nå i mål med din træning

Vis stort billede
Motivation - Nå i mål med din træning

279,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Motivation fra FADL’s Forlag er et produkt af samspillet mellem idrætsudøverens, præstationscoachens og behandlerens perspektiv. De har hver især masser af erfaring fra livet, karrieren og professionelle forløb.

Bogens forfattere deler ud af erfaringer og viden, som kan hjælpe enhver med at øge motivationen til træning og til at nå sine mål. Motivation vil altid komme og gå, og derfor er det vigtigt med gode råd og værktøjer at tage fat i, når man har brug for at komme i gang igen.

Læseren får indblik i de processer, der er afgørende for at nå i mål, hvad end det bare er at komme i gang og fastholde den gode rytme eller om det er at forbedre sig selv på den ene eller anden måde.

Motivation er skrevet af Nicklas Pyrdol (sportspsykologisk konsulent og del af Team Danmarks netværk), Brian Overkær (fysioterapeut, konceptudvikler og foredragsholder) og Henning Langberg (professor ved Københavns Universitet), der tilsammen har mere end 50 års erfaring med fysisk aktivitet, motivation og projektledelse.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Nicklas Pyrdol / Henning Langberg / Brian Overkær
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Fadl'S Forlag
Bredde: 178 mm
Højde: 238 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 862 g
Udgivelsesdato: 01 Jan 2015
Oplagsdato: 01 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788777497711

Sprog

Dansk

Motivation - Nå i mål med din træning Fadl'S Forlag