Moderne genbrug - Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt

Vis stort billede
Moderne genbrug - Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt

179,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Giv nyt liv til gamle broderier, dine aflagte yndlingsjeans og farmors skræddersyede kjole. De og mange andre skønne genbrugsmaterialer kan med kreativitet og en smule snilde syes om til de skønneste små, praktiske tasker og andet fint tilbehør. Det er skønt at tage en ny toilettaske eller et nyt penalhus i brug, og glæden er endnu større, når tasken er hjemmesyet i et smukt og personligt design. Det er nemmere, end man tror, og resultatet er unikt. Og anvendelsesmulighederne er utallige – her er både makeuppunge, indkøbsnet, svømmepose, festclutch og meget mere.


Bogen indeholder grundopskrifter og syvejledning på flere forskellige former for tasker. Grundteknikkerne i syningen er ganske enkle, og har man først styr på dem, kan man variere i det uendelige – det er kun fantasien, der sætter grænser, og her gives masser af inspiration.
Et stort afsnit har fokus på recycling, hvor alt er syet i eller sammen med genbrugsmaterialer. Det kan være alt fra babysengetøj og en gammel, broderet klokkestreng til lillepigens yndlingskjole eller et lærredsnet med et sjovt motiv. De ’gamle’ materialer får helt nyt liv i samspil med moderne design. Sidst i bogen er der også et afsnit med fem opskrifter på ting, man kan lave af fraklippet stof.
Om forfatteren Tina Benfeldt Levring er uddannet inden for tekstilbranchen og har i mange år fungeret som salgskon-sulent og dekoratør i tøjbranchen. I dag har hun et administrativt job i socialpsykiatrien, men bruger al sin fritid på kreative sysler og på udkig efter lækkert stof. Som noget nyt holder Tina workshops, da rigtig mange gerne vil lære at gøre hende kunsten efter.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Tina Benfeldt Levring
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann'Forlag
Bredde: 199 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 494 g
Serie: muusmann'DIY
Udgivelsesdato: 22 May 2016
Oplagsdato: 22 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793314757

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Moderne genbrug - Sy nemt dine egne tasker og tilbehør af nyt og brugt Muusmann'Forlag