Mindful mosaik 2: Hjerter - Stress-af malebog

Vis stort billede
Mindful mosaik 2: Hjerter - Stress-af malebog

112,50 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

NYT LAG TILFØJET STRESS-AF MALEBOGEN Afstresningsmalebogen ”Mindful Mosaik 2: Hjerter” er til børn og voksne, der har brug for ro og nærvær.

”Mindful Mosaik 2: Hjerter” tilføjer et nyt lag til det at arbejde med malebøger. Den er lavet ud fra den filosofi, at du får mere af det, som du fokusere på. Hjertet er det gennemgående tema i malebogen, så når du sidder og farvelægger, vil du efter en tid automatisk flytte din opmærksomhed fra hjernen ned til hjertet. Dermed kommer du i bedre kontakt med, hvad dit hjerte rummer af eventyr, drømme og følelser, og du får fat i det autentiske menneske, du er.

Det handler om at give slip, stresse af og overgive sig til nuet og være til stede i stregen og farverne. ”Mindful Mosaik 2: Hjerter” øger desuden koncentration og kreativitet. Skitserne i malebogen er håndtegnede af kunstner Marie Elisabeth A. Franck Mortensen og inspireret af mosaikkunsten. Den levende streg er dermed vægtet, og det kickstarter din fantasi, så du kan slippe farverne fri.

”Mindful Mosaik 2: Hjerter” er den anden bog i ”TO-GO SERIEN”. Den er trykt på ekstra kraftigt kvalitetspapir og er dermed velegnet til både tusser og farveblyanter. Der er kun tryk på den ene side af arket, så de færdige kunstværker kan let klippes ud og hænges op. Malebogen er en Svanemærket tryksag med Nordisk miljømærkning.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Marie Elisabeth A. Franck Mortensen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Creativespaces
Bredde: 225 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 350 g
Udgivelsesdato: 22 May 2016
Oplagsdato: 22 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799541393

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Mindful mosaik 2: Hjerter - Stress-af malebog Creativespaces