Løjerlige løvsavsfigurer

Vis stort billede
Løjerlige løvsavsfigurer

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Det er let at arbejde med en løvsav og krydsfiner. Og det er let for børnene at komme i gang - gerne med en voksen inden for rækkevidde
Der er mange pudseløjerlige projekter at kaste sig over. Biler, skibe, bøjler, søde puslespil, en sprællemand, en fiskedam, julepynt etc. Løjerlige løvsavsfigurer er en rigtig hygge bog for morfædre og børnebørn men uanset hvilken voksen, der gider tage børnene med i værkstedet, er der garanteret succes og samvær, man vil mindes.
Alle bogens modeller er udført i birkefiner, som er det bedste, når man skal konstruere og bygge modeller. Krydsfiner har en glat overflade, som er god at tegne på, før man skal save.
Vi lærer bedre ved at gøre - end ved at høre, siger Birger Wulffog engagerer netop børn til dette med bogen. Det at skulle save efter en streg er ingen simpel sag, for det kræver en god koordinering af øje og hånd. Den færdighed kan kun opnås igennem øvelse. Altså ved at save, og save omhyggeligt efter stregen, og ved at blive ved og ved, også selv om det ikke helt bliver, som man kunne ønske de første gange. Men det er øvelse, der skal til for at blive god. Det er lige som at skulle lære at cykle. De første forsøg er famlende, det gælder om at holde balancen, og det er svært, men pludselig kører man helt uden hjælp. Og sådan forholder det sig også med Løjerlige løvsavsfigurer.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birger Wulff
Sideantal: 71
Sprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Olivia
Bredde: 196 mm
Højde: 278 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 497 g
Udgivelsesdato: 19 Mar 2007
Oplagsdato: 19 Mar 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788756781640

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk