Landevejscykling

Vis stort billede
Landevejscykling

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Godt nyt til cykelentusiasten: Ny, komplet bog om landevejscykling.


Landevejscykling er fedt. Helt enkelt. Du kommer frem, hurtigt og ved egen kraft, du er ude i den fri natur og får masser af udfordringer. Det er ikke så mærkeligt, at vi bliver flere og flere, der ikke kan lade cyklen stå.
Denne bog er din guide til alt, du behøver at vide om denne stadig mere populære sportsform. Fra grej, udstyr og påklædning til træningsteknikker og cykelsportens uskrevne landevejskodeks – bogen guider dig sikkert og grundigt rundt om det hele.
Chris Anker Sørensen, Team Saxo Tinkoff anbefaler bogen med bl.a. disse ord "Med Landevejscykling kan du få indblik i cykelsportens mange facetter. Med den som opslagsværk kan du blive indført i glæden ved at cykle, den unikke naturoplevelse, glæden ved træning og det fællesskab der er blandt cykelryttere. Landevejscykling er en god bog til den 13-årige dreng, der drømmer om en dag at køre Tour de France, til nybegynderen der lige har investeret i en lidt bedre cykel eller til supermotionisten og den ambitiøse amatørrytter."
Den populære bestsellerforfatter og cykelentusiast Per Henrik Brask giver dig her sit bedste bud på en komplet og autoritativ bog om Landevejscykling.
Per Henrik Brask har tidligere skrevet Vi træner, motionerer og cykler, Mountain bike – Off road og cykler, Reparation og vedligeholdelse af cykler, Vi løber på ski og Hvor skal vi hen på ski.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Henrik Brask
Sideantal: 192
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 252 mm
Højde: 234 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 872 g
Udgivelsesdato: 18 Apr 2013
Oplagsdato: 18 Apr 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717043138

Udgivelsesår

2013

Sprog

Dansk