Lær at tegne dyr

Vis stort billede
Lær at tegne dyr

248,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Lær at tegne dine yndlingsdyr på en nem og overbevisende måde
Glem alt om tidligere tiders kedsommelige gamle bøger om dyrs anatomi, hvor de samme dyr er gengivet i de samme statiske stillinger, der illustrerer hver eneste lille muskel og knogle, som alligevel aldrig er til at se i den færdige tegning. Ved at opdele hvert dyrs anatomi og vise ligheden med den menneskelige kropsbygning er det endnu engang lykkedes for den populære underviser og kunstner Christopher Hartat finde en ny og langt nemmere indgang til at tegne dine favoritdyr. De bliver takket være hans vejledende teknik til realistiske og vellignende skitser. Lige fra små kælne kattekillinger eller sovende hundehvalpe og frem til snigende løver og jagende gråbjørne. Dette store udvalg af en række dyr i alle mulige situationer og stillinger venter blot på at gengivet.
Med sine letfattelige trin-for-trin instruktioner viser Lær at tegne dyrbog dig, hvordan du på en enkel måde tackler vanskelige tegninger af dyr i perspektiv og meget andet. Så se at finde blyant og tegneblok frem og lær, hvor nemt det i virkeligheden kan gøres, når blot man får den rette vejledning
Christopher Harts populære lær-at-tegne-bøger er trykt i over to millioner eksemplarer. Hans bøger er oversat til sytten sprog. 12 titler findes på dansk.
I samme serie findes bestselleren Lær at tegne mennesker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Christopher Hart
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Ove Hermansen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Billesø & Baltzer
Bredde: 216 mm
Højde: 276 mm
Dybde: 11 mm
Vægt: 416 g
Udgivelsesdato: 24 Aug 2007
Oplagsdato: 24 Aug 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778422255

Sprog

Dansk

Lær at tegne dyr Billesø & Baltzer