Lær at hækle, elsk at hækle

Vis stort billede
Lær at hækle, elsk at hækle

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Knald på farverne! Smart og lækkert tøj og accessories til både nybegyndere og øvede hæklere.


Lær at hækle, elsk at hækle er en samling af tyve stykker beklædning og accessories, der både vil lære dig at hækle, men også vil give din garderobe et pift. Med de ti designs i kapitlet LÆR AT HÆKLE viser Anna Wilkinson, hvordan du nemt kan hækle smarte accessories, for eksempel en iøjnefaldende clutch, der hækles i stangmasker, et smukt pandebånd i turban-stil med matchende halsrør i tre fede farver, eller en praktisk og flot taske hæklet i tykt sejlgarn.
Det er farverigt, skarpt og moderne design, som Anna præsenterer i kapitlet ELSK AT HÆKLE. Her finder du opskrifter, der udfordrer dig, så du kommer længere end de grundlæggende hæklemasker. Med tydelige trin for trin-fotos og nyttige tips, bliver du holdt i hånden hele vejen. Den smukke kimonojakke hækles i spydmasker og bobler og vil virkelig være en perfekt tilføjelse til enhver garderobe, mens sommertoppen, der hækles af en hel masse blomster, er det det helt rigtige at have på på en varm sommerdag. Hvad enten du er begynder, eller du leder efter udfordringer, er Lær at hækle, elsk at hækle den perfekte bog.
Anna Wilkinson er en af de nye tekstildesignere, som for nylig vandt guldmedalje i Knitted Textile Awards, som arrangeres af UK Handknitting Association. Anna er selvfølgelig påvirket af traditionelle teknikker, men hendes tekstildesigns er karakteriseret af en usædvanligt flatterende facon og helt specielle farvesammensætninger. Anna er den ene halvdel af den kreative designduo Cats Brothers, hvis strikdesigns er blevet båret af Jourdan Dunn, Ellie Goulding, Lily Allen og Eliza Doolittle.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Anna Wilkinson
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 24 Sep 2015
Oplagsdato: 24 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740603606

Sprog

Dansk

Lær at hækle, elsk at hækle Turbine