Keglebillard - et håndværk

Vis stort billede Tilføj
Keglebillard - et håndværk

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Keglebillard - et håndværk giver dig opskriften på, hvordan du kan arbejde struktureret og systematisk i din billardtræning og hvordan du kan "regne den ud".
Dette er den første billardbog, der for alvor tager fat i, hvordan den daglige træning kan struktureres og hvilke metoder, der kan anvendes. Et vigtigt bidrag til billardsporten på et tidspunkt, hvor der mere end nogensinde er brug for seriøse input til træningsmetoder. Afsnittet omkring det virtuelle billardbord vil helt sikkert skabe en masse debat og eftertænksomhed.
Jeg kan klart anbefale bogen, der er overskueligt opbygget, eksemplerne og øvelserne er lette at relatere sig til - krydret med forfatterens egne erfaringer. Bogen har primært fokus på to områder. Den systematiske tilgang til træningen samt en mere teoretisk tilgang i forhold til diamantsystemet og vinklerne i keglebillard. På det område leverer bogen et vigtigt materiale til forståelsen af, hvordan du kan "regne den ud". Den systematiske tilgang er nødvendig og vil kunne hjælpe mange i forhold til, hvad og hvordan der skal trænes.
At læse denne bog er som at tilbringe et par træningstimer eller dage sammen med bogens forfatter. Den afslører, hvad han har set, hørt og erfaret. Bogen er en inspiration og samtidig en praktisk orienteret tilgang til, at tilrettelægge de nødvendige forandringer, der skal til i din træning, for at du kan skabe endnu bedre resultater.
Dan Nielsen
DAN NIELSEN, den mest vindende danske billardspiller til dato,
med 31 danske mesterskaber på rekordlisten.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kjeld Reby Løren
Sideantal: 88
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 170 mm
Højde: 220 mm
Dybde: 5 mm
Vægt: 167 g
Udgivelsesdato: 20 Jul 2010
Oplagsdato: 21 Jul 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788776917593

Udgivelsesår

2010

Sprog

Dansk

Keglebillard - et håndværk Books On Demand