Jeg elsker patchwork

Vis stort billede
Jeg elsker patchwork

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage
Patchwork og håndarbejde generelt er ved at genfinde en plads i danskernes fritid. Flere og flere har et ønske om at fremstille noget unikt, smukt og gerne anvendeligt til hjemmet.
Interessen for patchwork er vokset gennem de seneste år, og især blandt de 20-40-årige har der været efterspørgsel efter nyt og anderledes design i tråd med tidens boligindretning.
Der findes flere bøger på det danske marked, både gamle og nye, omhandlende mere traditionelt patchwork, men ikke mange er skrevet på dansk med fokus på moderne patchwork.
Der udvikles til stadighed nyt og spændende tilbehør inden for patchworkfremstilling, blandt andet findes der et hav af speciallinealer til hjælp ved udskæring af stoffet i diverse former og faconer. Ofte bliver disse linealer kun anvendt til netop det ene mønster de blev købt til, hvilket har givet forfatteren ideen til at designe nye mønstre for at få genbrugt disse ofte dyre linealer til flere forskellige mønstre i moderne stil. Da alle mønstrene er bygget op omkring anvendelse af disse linealer, er looket geometrisk, enkelt og meget stilrent.
Bogen henvender sig ikke til nybegyndere, men har mønstre i varierende sværhedsgrader fra lettere erfaren og opefter. Der er lagt vægt på fremstilingen af 10-12 quilts i størrelse ca. 150 x 200 cm til brug i hjemmet – fx til at hygge sig med i sofaen eller yndlingslænestolen. Eller blot som dekoration i boligindretningen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Helene Gravenhorst
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann Forlag
Bredde: 222 mm
Højde: 287 mm
Dybde: 19 mm
Vægt: 1030 g
Udgivelsesdato: 20 Aug 2015
Oplagsdato: 20 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792746788

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Jeg elsker patchwork Muusmann Forlag