Homesick DIY - 66 små og store projekter til indretning af dit hjem

Vis stort billede
Homesick

250,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Sidste varer på lager.

Homesick er en bog fyldt med kreative ideer til hyggelige DIY-projekter, der kan hjælpe dig med at gøre din indretning helt personlig.

DIY er supertrendy lige nu. Er man vild med at lave sine egne projekter – som fx at opgradere sine gamle møbler og forvandle kedelige hverdagsting til nye favoritter – eller går man måske bare med drømmen om at kaste sig ud i at lave sit eget møbel uden helt at vide, hvordan man skal gribe det an, så er der masser af inspiration at hente i denne bog.

Fælles for bogens projekter er, at de alle illustrerer, hvordan man på en simpel og budgetvenlig måde kan kreere sine egne ting og bruge dem til at sætte et personligt præg på sin indretning. Man kan følge opskrifterne til punkt og prikke eller blot bruge dem som inspiration til sine egne ideer. Og bare rolig! Man skal hverken være kunstmaler, have en tømreruddannelse eller kunne sy for at gå i gang. Det eneste, det kræver, er de mest basale værktøjer og teknikker – så kan man slippe sin indre handy(wo)man løs og begiv sig ud i bogens projekter.

Bag Homesick står tre bolig- og indretningsglade piger, Camilla Marie Hahn Jespersen, Tatiana Nyborg Christensen og Mette Pedersen, som også har bloggen www.homesick.nu, hvor de flittigt skribler løs om deres store passion for interiør og skandinavisk boligindretning.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mette / Tatiana / Camilla Marie
Sideantal: 176
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Politikens Forlag
Bredde: 197 mm
Højde: 257 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 741 g
Udgivelsesdato: 13 Apr 2016
Oplagsdato: 13 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740022919

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Homesick DIY - 66 små og store projekter til indretning af dit hjem Politikens Forlag