Hold da helt FEST - 317 råd om at holde den perfekte fest

Vis stort billede Tilføj
Hold da helt FEST - 317 råd om at holde den perfekte fest

69,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En uundværlig håndbog for enhver, der vil holde en vellykket fest!
Gennem 317 gode råd bliver du klædt på til et uforglemmeligt brag af en fest og får en masse tip om mad, program, borddækning, festlige indslag, musik, taler og sange og om afviklingen af hver af festens faser.
Skal du fejre barnedåb, bryllup, jubilæum, rund fødselsdag, skal din søn konfirmeres, er din datter blevet student eller har firmaet sommerfrokost? Den gode fest kommer ikke af sig selv, og det handler ikke bare om penge, det handler først og fremmest om planlægning.
Planlægning sikrer mod skuffelser, sparer penge og sikrer først og fremmest en uforglemmelig fest, fordi den tager højde for alle faser fra beslutningen om at holde fest, gæsterne bydes velkommen til lyset tændes efter natmaden.
Bogens forfatter Per Helmer Hansen har gået til fester i mere end 30 år: som vært, som gæst og som musiker, hvor han fra bandets scene har kunnet følge med i, hvad der virker, og hvad der går galt. Og i denne letlæste guide deler han ud af alle sine guldkorn, f.eks. fremhæver han, at 'en tale skal være som et miniskørt: Kort, smuk og alligevel dækkende', og 'du skal huske at invitere til den fest, som du selv vil have! Ikke en, som andre forventer, at du vil holde'.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Per Helmer Hansen
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 113 mm
Højde: 179 mm
Dybde: 8 mm
Vægt: 76 g
Udgivelsesdato: 31 Jan 2014
Oplagsdato: 31 Jan 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771183429

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Hold da helt FEST - 317 råd om at holde den perfekte fest Frydenlund